En företagside börjar vakna - Miljö

 

 

Miljö är ett område som kan ta emot enorma mängder av engagemang från var och en av oss. Det är helt klart att vi människor numera har förmågan att påverka vår planet på de mest dramatiska sätt. Äldre tiders lokala miljöfrågor har fått sällskap av moderna tiders globala frågor men det är också väldigt tydligt att vi med gemensamma åtgärder kan göra något åt det vi vill. Se hur ozonhålen minskar. Vi skapade problemet men vi löste det också. Det är klart att det finns kostnader och uppoffringar förknippade med att lösa problem men samtidigt är lyckad problemlösning som drivit människosläktet framåt och skapat av det som vi idag tycker är så viktigt att behålla.

 

Här ska vi med länkar och samarbeten, visa på alla de områden där Göteborg kommit långt med lösningar. Här ska vi visa på mängder av vackra saker som är viktiga att bevara. Här ska vi visa hur miljö och ny media bidrar till att lösa problem på härliga sätt.

 

Choicebridge är ett kunskapsföretag, ett utbildningsföretag, ett webbolag, ett konsultbolag och ett entreprenörsprojekt men också en ide om lönsamma samarbetsformer.

 

  

 

 

 

 

 

 

 

Nyheter

Headlines »


Då var sidan igång men det dröjer ett tag innan nyheterna börjar trilla in regelbundet.

 

Kontakt

 

Choicebridge
Cosselsgatan 1C
41262 Göteborg

+4631683840
+46706673840

info@choicebridge.se.

 

en stund av eftertanke

och sen glädjen i arbetet

Choicebridge